Не поганим подарунком може стати квдарокоптер, річ цікава, і головне є так багато різновидів квадрокоптерів що кожен охочий може собі замовити якусь модель, для себе або для когось з рідних. Дуже великий вибір квадрокоптерів є тут https://dronestore.com.ua/uk/ . Компанія Dronestore вже довгий час є офіційним дилером DJI в Україні, забезпечуючи високу якість усієї представленої продукції, наявність повного переліку обладнання, а також найдоступніші ціни.

2

(6 ответов, оставленных в Новые гаджеты)

Для сина думаю цікавим подарунком буде невеликий квадрокоптер, це дуже цікава іграшка, на мою думку це набагато краще і цікавіше ніж машинка на управлінні, і навідміну від смартфона вона не псує зір. І так ви заодно зможете більше проводити часу з сином, тренеруючись і керуючи квадрокоптером. Гарний вибір квадрокоптерів є у них https://dronestore.com.ua/uk/

3

(0 ответов, оставленных в Наше творчество)

Хочете по справжньому здивувати рідних сучасним подарунком? Тоді вам сюди https://dronestore.com.ua/ У них є великий вибір квадрокоптерів і шоломів віртуальної реальності, що на мою думку може бути цікавим у будь-якому віці, особливо для чоловіків, бо шо не кажи, а чоловіки завжди в середині залишаються дітьми)

4

(8 ответов, оставленных в Юмор)

Маленька дівчинка в дитячому саду після тихої години намагається надіти колготки. Півгодини намагається. То дві ноги в одну колготку потраплять, то все перекрутить, то навиворіт надіне ... захекана вся, зла до чортиків.
- Як каже вночі мама татові: "Довго, втомливо і безрезультатно !!!

5

(3 ответов, оставленных в Наше творчество)

Я так розумію хропіння може виникати по різним причинам, у нас наприклад навіть собака хропить, що було для нас трошки шоком.

6

(8 ответов, оставленных в Юмор)

Побачивши нові груди Марії Іванівни, учні зрозуміли, що вони здавали гроші не на штори.

7

(4 ответов, оставленных в Наше творчество)

Як вам ідея подарувати на один із днів народження своїй дитині якогось квадрокоптера https://dronestore.com.ua/ це також на мою думку цікава річ, яка може дуже порадувати і дитину і вас)

8

(4 ответов, оставленных в О своем посплетничаем)

Для розвивання та поширення свого бізнесу можете замовити створення сайту вашого бізнесу тут https://demiweb.pro  Вони вам допоможуть у створенні та оформуленні сайту для вас за не велику ціну.

9

(8 ответов, оставленных в Юмор)

– Вы не знаете, почему Рабинович живет в такой роскоши?
– Из-за недостатка.
– Из-за недостатка чего?
– Из-за недостатка доказательств!

10

(8 ответов, оставленных в Юмор)

– Милый, если ты спишь, отправь мне свои сны. Если улыбаешься, отправь улыбку. Если плачешь, отправь свои слёзы…
Он:
– Я в туалете. Что отправлять?

11

(8 ответов, оставленных в Юмор)

Белоснежка утром с бодуна перед говорящим зеркалом:
— Молчи, я только причесаться!

12

(8 ответов, оставленных в Юмор)

— Я сразу сказала татуировщику что я натура тонкая, характер изменчивый, поэтому мне нужно что-то особенное. Мы несколько часов перебирали варианты, обсуждали нюансы, спорили…
— Что в итоге он тебе набил?
— Морду!

13

(1 ответов, оставленных в Спорт)

Никогда с семьей не катались на таких велогонках, а велосипеды купили, что просто вместе съездить на семейную прогулку. Если интересно то заказывали здесь https://visipet.kz еще наверняка с несколько лет назад, но до сих пор служат.