Тема: Здоров'я дитини

Кожна мама дбає про свою дитину, правильне харчування, якісний одяг, відпочинок, освіта. А як ви дбаєте про своїх дітей? Що для вас важливо? Чому найбільше присвячуєте увагу?

2

Re: Здоров'я дитини

finafara288 пишет:

Кожна мама дбає про свою дитину, правильне харчування, якісний одяг, відпочинок, освіта. А як ви дбаєте про своїх дітей? Що для вас важливо? Чому найбільше присвячуєте увагу?

Якщо сісти і подумати про це.. мабуть ідеальний раціон і гуртки з раннього розвитку важливі, але важливіше щоб у дитини була емоційна стабільність. Щоб вона знала: її люблять, чують і вона завжди в безпеці. Бо всі ці речі — одяг, навчання, харчування — важливі, але вони працюють тільки тоді, коли є база — довіра й спокій.

Знаю, що дбати — це не тільки бути поряд, а й трохи підстелити соломку. Мабуть, тому ми обрали для своїх дітей страхування — і не через паніку, а просто щоб не залишитися беззбройним, якщо щось трапиться. Зробити все дуже легко через один хороший онлайн сервіс страхування. Якщо цікаво, можна почитати відгуки відгуки Хотлайн Фінанс — а що сподобалось, що тут ти бачиш одразу всі страхові і можеш порівняти.