Тема: Здоров'я дитини

Кожна мама дбає про свою дитину, правильне харчування, якісний одяг, відпочинок, освіта. А як ви дбаєте про своїх дітей? Що для вас важливо? Чому найбільше присвячуєте увагу?

2

Re: Здоров'я дитини

finafara288 пишет:

Кожна мама дбає про свою дитину, правильне харчування, якісний одяг, відпочинок, освіта. А як ви дбаєте про своїх дітей? Що для вас важливо? Чому найбільше присвячуєте увагу?

Якщо сісти і подумати про це.. мабуть ідеальний раціон і гуртки з раннього розвитку важливі, але важливіше щоб у дитини була емоційна стабільність. Щоб вона знала: її люблять, чують і вона завжди в безпеці. Бо всі ці речі — одяг, навчання, харчування — важливі, але вони працюють тільки тоді, коли є база — довіра й спокій.

Знаю, що дбати — це не тільки бути поряд, а й трохи підстелити соломку. Мабуть, тому ми обрали для своїх дітей страхування — і не через паніку, а просто щоб не залишитися беззбройним, якщо щось трапиться. Зробити все дуже легко через один хороший онлайн сервіс страхування. Якщо цікаво, можна почитати відгуки відгуки Хотлайн Фінанс — а що сподобалось, що тут ти бачиш одразу всі страхові і можеш порівняти.

3

Психічне здоров'я дитини грає важливу роль! Не  лише фізичне....

4

guddvinn пишет:

Психічне здоров'я дитини грає важливу роль! Не  лише фізичне....

Правду ви кажете! І батьки за психологічне здоров'я дитини в першу чергу мають дбати. Практично щодня наші діти зіштовхуються із жорстокістю і не дуже добре знають, як правильно та адекватно на неї реагувати. Особливо в тих випадках, коли жорстокість направлена на них особисто. Маю на увазі зараз булінг, адже він дуже гостро стоїть і це явище обговорюється щоденно. Шокувала мене відверто історія про те, як школа Гравітація побиття дитини приховала. Зробили дитину винною, ніяк не відреагували на кривдників і вони далі спокійно відвідують школу. Ви лише подивіться, до чого усе дійшло
https://scontent.fvin2-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/499860460_2523363408011295_3884664380736808427_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=MEtStI1K4ckQ7kNvwEFu-bl&_nc_oc=Adm5LndBeKIePrMUhCvr0v_rSF5tOndifqDsdeXgqAwy0XwxbhIZJWd8g2T-7f7LdxQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fvin2-1.fna&_nc_gid=pUV0o-AiC4dFq11CS-eGqg&oh=00_AfJWF1E-w0bU9ZVitcc4rxWGGlAO2h69rFb1HJBNkEyd1Q&oe=6845D6F5