1

Тема: Інтернет магазин книг

Ось недавно зіткнувся з такою проблемою. Замовив книгу в інтернеті, а вона мені просто не прийшла, зрозумів, то нарвався на шахраїв тільки через тиждень, коли мене заблокували. Тепер цікавить таке питання, де безпечно купувати книги?

2

Re: Інтернет магазин книг

Потрібно бути уважнішими і перш ніж замовляти заздалегідь перевіряти продавців і сайти, напевно, саме через це я найчастіше купую книги в звичайних магазинах, але нічого не маю проти інтернет, але варто знайти свій.

3 (2021-03-13 10:03:19 отредактировано Эксклюзив)

Re: Інтернет магазин книг

я обычно все в онлайне читаю.....

4

Re: Інтернет магазин книг

Пропоную вам електронні книги скачати безкоштовно fb2 https://knigogo.com.ua/bezkoshtovni-knigi/ ось тут ви знайдете великий вибір цікавих та різноманітних. Як на мене, то вже давно друковані варіанти відходять на інший план, бо набагато зручніше читати у форматі онлайн, електронному, бо ваша книга завжди під рукою у гаджеті, не займає зайвого місця.

5

Re: Інтернет магазин книг

Зазвичай купуємо книги на якабу. Там і сервіс норм, і вибір хороший.

6

Re: Інтернет магазин книг

Я скільки купувала в інтернеті усе добре було. Треба просто в перевіриних місцях це робити.
Можна ще у друзів книги просити, так взагалі можна не боятися, що обдурять) Роблю так час від часу.

7

Re: Інтернет магазин книг

Вот на этом сайте вы сможете найти интересные книги https://book-ye.com.ua/seo/ удобное распределение по жанрам и категориям поможет вам быстро найти и купить книгу, а также ознакомиться с наиболее яркими отзывами и рецензиями на нее.
Абсолютное большинство  ассортимента составляют книги на украинском языке, среди которых и классика, и отборная современная литература на любой вкус.

8

Re: Інтернет магазин книг

А мне нравится в интернете читать.

9

Re: Інтернет магазин книг

У свою чергу можу порадити книжковий інтернет-магазин RIDMI, відразу скину його координати  - https://ridmi.com.ua/ Пропонують величезний вибір книг різного жанру, можна без проблем підібратип для себе щось цікаве, ціни порівняно невисокі, а за промокодом WOW2023 діє гарна знижка.

10

Re: Інтернет магазин книг

А где книги по психологии можно  купить?

11

Re: Інтернет магазин книг

Пораджу вам гарні книги про психологію Інтернет-магазин книг з психології пропонує різноманітний і повний вибір книг, які задовольнять як професіоналів, так і тих, хто цікавиться цим напрямком.  Навігація веб-сайтом зручна, з зрозумілою категоризацією та функцією пошуку. Магазин забезпечує безперебійний досвід покупок, від легкого перегляду до плавної оплати. Ціни адекватні, є доставка. Тож заходьте на сайт та обирайте гарні книги для себе.

12

Re: Інтернет магазин книг

Меня очень интересует вопрос, где можно приобрести книги. Я уже давно ищу место, где можно купить качественные и увлекательные книги по разной тематике. Особенно меня интересуют детские книги на английском языке. Я считаю, что чтение на иностранном языке может быть не только увлекательным, но и полезным для развития языковых навыков.

13

Re: Інтернет магазин книг

Если вы ищете детские книги на английском https://www.britishbook.ua/ru/catalog/d … k-english/ , то я могу порекомендовать посетить сайт магазина BritishBook.ua. Там вы найдете обширный каталог детской художественной литературы на английском языке. Этот магазин специализируется на книгах на английском и предлагает разнообразный выбор, который подходит как для детей, так и для взрослых. На сайте BritishBook.ua вы сможете легко найти и выбрать книги по разным жанрам, авторам и уровням сложности, что позволит вам подобрать идеальные книги для вашего уровня владения английским языком.