Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

- Тётя
- Member
- Неактивен
Тема: Вибір інвентарю для приготування ідеальних еклерів
Вирішила нарешті порадувати рідних і спекти вдома хрусткі заварні тістечка з нічним кремом патісьєр, але зіткнулася з проблемою нерівномірного підйому тіста. Звичайне пряме деко зовсім не тримає потрібну форму, і вироби виходять різного розміру або тріскаються під час випікання. Поділіться досвідом, де шукаєте спеціальні перфоровані килимки чи насадки, які допомагають досягти рівної класичної форми еклерів?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
807
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
Re: Вибір інвентарю для приготування ідеальних еклерів
З мого професійного досвіду найкраще використовувати силіконові килимки з перфорацією в тандемі зі спеціальними формами або насадками "французька зірка", які задають тісту правильний напрямок підйому. Звичайне залізне деко часто створює гарячі точки, через які випічка підгорає знизу і залишається сирою всередині, тому інвентар має бути якісним та спеціалізованим. Я сама пройшла через безліч невдалих партій, доки повністю не змінила підхід до вибору кондитерського приладдя для заварного тіста. Зараз в інтернет магазині Kondyter купую форми для еклерів https://kondyter.com.ua/formy-dlia-ekleriv/ З ними результат завжди стабільний і бездоганний. Вони допомагають досягти ідеальної прямої форми та однакового розміру кожної порції без зайвих клопотів. Я неймовірно задоволена цією покупкою і тим, наскільки професійно виглядає домашня випічка. Дуже раджу звернутися до них за цим чудовим інвентарем, якщо хочете балувати рідних шедеврами ресторанного рівня.
Сообщений 2
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться