Тема: Органічні нутрієнти для краси й здоров'я

Зараз серйозно зайнялася своїм раціоном і заповненням дефіцитів. Зрозуміла, що зі звичайної їжі отримати потрібну норму всіх мікроелементів та мінералів (особливо для шкіри, волосся та нервової системи) зараз майже неможливо.

Хочу зібрати собі грамотний комплекс нутрієнтів на кожен день, але виникла проблема з вибором місця покупки. У звичайних аптеках більшість вітамінів ідуть у найдешевших, синтетичних формах, які майже не засвоюються організмом і тільки навантажують печінку.

Розтулкуйте, хто глибоко в темі нутриціології:

Де в Україні зараз можна купити якісні натуральні нутрієнти та біодобавки без ризику нарватися на підробку?

Яким видам нутрієнтів надавати перевагу — комплексу «все в одному» чи краще підбирати чисті моно-формули?

Поділіться своїми перевіреними магазинами чи вітчизняними виробниками натуральних біо-добавок!

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Органічні нутрієнти для краси й здоров'я

У питанні вибору нутрієнтів краще надавати перевагу окремим моно-формулам під конкретні потреби, адже в загальних комплексах вітаміни нерідко заважають засвоєнню один одного. Також завжди дивіться на форму випуску, бо ті ж хелатні форми мінералів засвоюються організмом набагато краще за звичайні аптечні солі. Переглянути асортимент якісних вітамінів і біодобавок можна на сторінці https://lev-organic.com/shop/cat/nutriyenti де є детальні описи кожного складу. Зручно, коли в одному місці можна підібрати чисті позиції без зайвих синтетичних домішок. Для початку достатньо здати базові аналізи, щоб вводити добавки поступово й бачити реальний результат.