Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Хто читає блоги про здоров'я та ЗОЖ - поділіться перевіреними
Привіт усім! Втомилась гуглити і натрапляти на одні й ті самі "воду пий, спи 8 годин" статті. Може хтось знає реально живі блоги, де автор сам через щось пройшов і ділиться досвідом, а не копіпастить поради з інтернету? Цікавить харчування і загальне самопочуття.
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
807
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
Re: Хто читає блоги про здоров'я та ЗОЖ - поділіться перевіреними
Довго шукав джерело, де інформація про здоров'я подавалась би без зайвого маркетингу і нав'язливої реклами дорогих засобів. Знайомий порадив мені один блог про здоров'я та відпочинок http://health.net.ua/ і чесно кажучи, я не очікував, що настільки затягнуся в читання. Автор описує власний досвід подорожей, режиму харчування та фізичних навантажень, і все це виглядає природно, без прикрас. Я, як людина, що часто у відрядженнях, знайшов там корисні лайфхаки щодо того, як зберігати бадьорість під час перельотів і як швидко відновлюватися після довгого робочого дня. Спробував кілька технік розтяжки, які автор рекомендував, і результат перевершив очікування — зникло напруження у спині, з яким я боровся роками. Приємно, що кожен матеріал підкріплений особистим прикладом, а не просто скопійованою інформацією з інтернету. Планую й далі стежити за оновленнями та радити цей ресурс колегам.
807
807
807
Re: Хто читає блоги про здоров'я та ЗОЖ - поділіться перевіреними
Очень интересный блог на самом деле - я тоже с большим удовольствием читаю его и получаю новые идеи по поводу того, как лучше строить свою жизнь для достижения здоровья и долголетия. Недавно про зимние виды спорта там почитал и заинтересовался снегоходами - кто-то таким видом спорта увлекается ли? Смотрю на снегоходы Ski-Doo https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/ski-doo.html , про них отзывы довольно не плохие и говорят, что в наше время это один из лучших брендов. Думаю вот - может быть на зиму приобрести себе такого железного коня? Что Вы в целом думаете по этому вопросу?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться