1

Тема: Хто де зараз бере картриджі для XROS 5?

Хлопці, хто де зараз бере картриджі для XROS 5? Вже кілька разів купував то витікання, то присмак паленого навіть після першої заправки. Зрозумів, що багато підробок, а визначити по фото складно. Хочу знайти місце, де продають справжні Vaporesso, без “сюрпризів”, і щоб доставляли швидко без зайвих історій.

2

Re: Хто де зараз бере картриджі для XROS 5?

У мене було схоже. Брав на маркетплейсі, і половина картриджів виявилась клонованими. Тепер звертаю увагу, щоб на коробці був QR і голограма, а сам пластик мав глянцеву поверхню без матових відтінків. Якість одразу видно оригінальні дають чисту тягу, без стороннього присмаку, і не гріються навіть при активному парінні.

3

Я кілька разів стикався з тим, що картриджі виглядали ідентично, але різниця відчувалась уже після кількох затяжок слабший контакт, іноді навіть підсмоктує повітря збоку. У таких копіях швидко вигорає сітка, і рідина втрачає смак. Тепер замовляю лише у продавців, які показують реальні фото упаковки, з датою виробництва та чіткою маркуванням моделі Corex.

4 (2025-11-07 18:45:04 отредактировано Витя)

wwwandeg пишет:

Я кілька разів стикався з тим, що картриджі виглядали ідентично, але різниця відчувалась уже після кількох затяжок слабший контакт, іноді навіть підсмоктує повітря збоку. У таких копіях швидко вигорає сітка, і рідина втрачає смак. Тепер замовляю лише у продавців, які показують реальні фото упаковки, з датою виробництва та чіткою маркуванням моделі Corex.

Я пройшов через усі ті ж граблі й тепер купую картридж xros 5 https://smolnet.pro/uk/kartridzhi-dlya- … ex-30.html виключно в цьому вейп-шопі. Вони надходять у запаяній плівці, без подряпин і з перевірним QR-кодом. Відразу видно, що товар свіжий дати виробництва недавні, жодного запаху пластмаси.
Картриджі рівно працюють до останньої краплі, не "стріляють" і не течуть навіть при кількох заправках. Ще плюс магазин не міксує різні ревізії, як це часто буває в інших місцях. В описі все розписано по характеристиках, можна вибрати потрібний опір і тип наповнення. Я зазвичай беру одразу декілька штук приходять у щільному пакуванні, і все без дефектів.
Якщо береш уперше, дивись не лише на ціну, а на дрібні деталі текстура пластику, шрифт на коробці, QR має верифікуватися миттєво. Вейп-шоп цим усім відповідає на сто відсотків, і я після них уже навіть не шукаю альтернатив.
https://i.imgur.com/6a6fLh3.png