wwwandeg пишет:Я кілька разів стикався з тим, що картриджі виглядали ідентично, але різниця відчувалась уже після кількох затяжок слабший контакт, іноді навіть підсмоктує повітря збоку. У таких копіях швидко вигорає сітка, і рідина втрачає смак. Тепер замовляю лише у продавців, які показують реальні фото упаковки, з датою виробництва та чіткою маркуванням моделі Corex.
Я пройшов через усі ті ж граблі й тепер купую картридж xros 5 https://smolnet.pro/uk/kartridzhi-dlya- … ex-30.html виключно в цьому вейп-шопі. Вони надходять у запаяній плівці, без подряпин і з перевірним QR-кодом. Відразу видно, що товар свіжий дати виробництва недавні, жодного запаху пластмаси.
Картриджі рівно працюють до останньої краплі, не "стріляють" і не течуть навіть при кількох заправках. Ще плюс магазин не міксує різні ревізії, як це часто буває в інших місцях. В описі все розписано по характеристиках, можна вибрати потрібний опір і тип наповнення. Я зазвичай беру одразу декілька штук приходять у щільному пакуванні, і все без дефектів.
Якщо береш уперше, дивись не лише на ціну, а на дрібні деталі текстура пластику, шрифт на коробці, QR має верифікуватися миттєво. Вейп-шоп цим усім відповідає на сто відсотків, і я після них уже навіть не шукаю альтернатив.