1

Тема: Лікування зубів недорого в Києві

Привіт! Мене цікавить, чи можете ви порекомендувати якусь стоматологічну клініку в Києві, де можна отримати якісне лікування зубів за доступну ціну? Буду вдячний за ваші рекомендації та відгуки!

2

Re: Лікування зубів недорого в Києві

Привіт! Зверніть увагу на клініку "Денті+". Їхні ціни досить прийнятні, а якість обслуговування на високому рівні. Я там лікувався і залишився задоволеним. Рекомендую! Вони знаходяться в Святошинському районі Києва, якщо для вас це зручно…

3

Доброго дня! Я також можу порекомендувати клініку "ЛікарДент". У них досвідчені лікарі, а ціни адекватні. Я давно там обслуговуюсь і нічого поганого сказати не можу про них. Результатом задоволений.

4

gieeeer пишет:

Привіт! Мене цікавить, чи можете ви порекомендувати якусь стоматологічну клініку в Києві, де можна отримати якісне лікування зубів за доступну ціну? Буду вдячний за ваші рекомендації та відгуки!

Доброго дня! Хочу вам розповісти про стоматологічну клініку "Smile", яка знаходиться на Осокорках у Києві. У них широкий спектр послуг, від чистки до імплантації. Ціни конкурентні, а лікарі високопрофесійні. Ви можете ознайомитися з повним прайсом на стоматологічні послуги та дізнатися більше за посиланням . Я особисто залишився дуже задоволений відвідуванням цієї клініки. Туди звертається також моя дружина і водимо до їх лікарів ще й своїх дітей. Завжди все проходило чудово. Надіюсь, ця інформація буде вам корисною! 
https://skrinshoter.ru/s/011123/78oXbpcj.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-01-11-2023%2011:09:29.jpg

5

Декілька місяців тому, коли мені знадобилися елайнери у Києві, я звернувся до медичного центру "Актавія" https://aktavia.com.ua/dentistry/aligment/ . Тут мені детально пояснили всі етапи лікування, підібрали індивідуальний план та створили комфортні умови для того, щоб результат виправдав очікування. Завдяки професіоналізму лікарів та сучасним технологіям процес вирівнювання зубів проходить максимально зручно і непомітно для оточуючих.