Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Тема: Набір акрилових маркерів
Потрібен набір акрилових маркерів для декорування кераміки та тканин. Хочу, щоб фарба була стійка, швидко висихала й добре перекривала поверхню. Можливо, хтось вже використовував такі маркери? Які варіанти можете порекомендувати?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
754
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
807
Re: Набір акрилових маркерів
Ilonka пишет:Потрібен набір акрилових маркерів для декорування кераміки та тканин. Хочу, щоб фарба була стійка, швидко висихала й добре перекривала поверхню. Можливо, хтось вже використовував такі маркери? Які варіанти можете порекомендувати?
Я пробувала набір акрилових маркерів M&G від «Час-Пік» https://www.chaspik.ua/marker-57087/ і можу сказати, що вони чудово підходять для розпису різних поверхонь. Використовувала їх для декорування чашок, і фарба лягала рівно, добре перекривала поверхню та не розтікалася. Маркери зручні у використанні, не засихають завчасно, а кольори яскраві та насичені. Особливо сподобалося, що можна змішувати відтінки, створюючи красиві переходи. У наборі 12 кольорів, що достатньо для творчих експериментів. Замовляла в «Час-Пік» з доставкою, прийшло швидко, тож можу рекомендувати як хороший варіант для художніх робіт.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться