1

Тема: Де можна знайти оголошення про продаж автомобіля в Тернополі?

Підкажіть, де можна знайти оголошення про продаж автомобіля в Тернополі? Я шукаю вже якийсь час, але не можу знайти що-небудь варте уваги. Розглядаю можливість покупки вживаного авто. Можливо, є перевірені платформи чи форуми, де розміщуються добрі пропозиції?

2

Re: Де можна знайти оголошення про продаж автомобіля в Тернополі?

Я живу в Тернополі і нещодавно шукав машину. Найбільше мене вразив сайт, де є оголошення саме від власників, а не від автосалонів. Оскільки на цих сайтах є історія про кожен автомобіль, можна побачити реальні фото і опис стану. Але якщо чесно, я б рекомендував перевіряти інформацію через знайомих, адже іноді люди продають машини, не вказуючи всіх нюансів.

3

Я теж зіткнувся з такою проблемою, коли шукав авто в Тернополі. Скажу так, часто варто звертати увагу на інтернет-ресурси, де є досить чітке сортування оголошень. Я зазвичай перед покупкою дзвоню продавцю, задаю уточнюючі питання, а також перевіряю номер кузова. З досвіду скажу, що в таких випадках важливо бути пильним і не поспішати з покупкою.

4

wwwandeg пишет:

Я теж зіткнувся з такою проблемою, коли шукав авто в Тернополі. Скажу так, часто варто звертати увагу на інтернет-ресурси, де є досить чітке сортування оголошень. Я зазвичай перед покупкою дзвоню продавцю, задаю уточнюючі питання, а також перевіряю номер кузова. З досвіду скажу, що в таких випадках важливо бути пильним і не поспішати з покупкою.

Щодо Тернополя, я тут недавно придивлявся собі машину на vins.wiki сайт дуже простий в користуванні і зручно сортує оголошення по містах. Більшість пропозицій — перевірені, ну і головне — що ціни не завищені, в порівнянні з іншими сайтами.
Є можливість по VIN-номеру подивитися всю історію машини, і навіть зекономити, бо можна знайти непогані варіанти. Моя машина була трохи старша, але вся історія була на обличчя, продавець теж не підводив. Рекомендую всім, хто хоче купити машину в Тернополі.

5

Надо в интернете смотреть - так Вы и подержанные, и новые машинки посмотрите. Я благодаря интернету нашел где можно по выгодной цене Купить subaru в Черкасах и очень доволен своим выбором. Но я принципиально искал машины именно с автосалона, потому что подержанные мне кажутся довольно рискованной покупкой.