1

Тема: Кульчики з камінням

Привіт, шановні форумчани! Цікаво дізнатися, де в Україні можна знайти кульчики з камінням у національному стилі? Шукаю щось автентичне, можливо, ручної роботи, щоб підкреслити український колорит. Може, хтось знає майстрів або магазини, де продають такі вироби? Цікавить як традиційний дизайн, так і сучасні інтерпретації. Дякую за поради!

2

Re: Кульчики з камінням

Я завжди любила українські традиції, і тому мені дуже приємно носити етноприкраси, які підтримують наші культурні цінності. Коли я дізналася про інтернет-магазин Оксани Борійчук, я зрозуміла, що знайшла те, що шукала. Тут я знайшла чудові прикраси ручної роботи, виконані з натуральних матеріалів, як глина, каміння та венеційське скло. Вони мають особливу енергетику і не схожі на звичайні прикраси, які можна знайти в магазинах. Вибір величезний: від намист до зґардів, є і кульчики з камінням  https://oksana-boriychuk.com.ua/product … -kaminnyam  всі прикраси унікальні або виготовлені у лімітованій кількості. Я обожнюю свої нові прикраси, і вони завжди додають мені впевненості. Тепер я точно знаю, що не носитиму те, що носять усі!