wwwandeg пишет:Я проходив лікування в такій клініці, де є спеціалісти з усіх напрямків — ортопеди, вертебрологи, реабілітологи. Це справді важливо, бо одна дисципліна не завжди дає повне лікування. Там мені допомогли з болями в спині, і я помітив, що фахівці приділяють увагу всім аспектам, починаючи з діагностики і закінчуючи реабілітацією.
Привіт, можу поділитися власним досвідом звернення до «Добробут» https://dobrobut.com/ua/doctors за допомогою ортопеда та вертебролога. У мене була давня проблема зі спиною, через яку я не міг нормально працювати і навіть просто ходити. Спочатку звернувся до фізіотерапевта, бо думав, що просто треба трохи вправ для розслаблення м'язів. Але після кількох візитів мені порекомендували звернутись до вертебролога, який виявив проблему з хребтом. Лікар скерував мене на додаткові обстеження, після яких стало зрозуміло, що треба змінювати спосіб життя.
Пройшов кілька курсів фізіотерапії та реабілітації, і результат просто приголомшливий! Я знову можу нормально рухатись і не болить, навіть коли сиджу на роботі кілька годин поспіль. Якщо є проблеми зі спиною чи суглобами, точно рекомендую звертатися до них — фахівці працюють дуже якісно.