Тема: Корм для собак
Всем доброго дня! Какие премиум-корма лучше подходят для собак с чувствительным пищеварением? Есть ли бренды, которые действительно помогают избежать проблем с ЖКТ и аллергии? Поделитесь опытом!
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Корм для собак
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Всем доброго дня! Какие премиум-корма лучше подходят для собак с чувствительным пищеварением? Есть ли бренды, которые действительно помогают избежать проблем с ЖКТ и аллергии? Поделитесь опытом!
Доброго дня! Если у вашей собаки чувствительный желудок, рекомендую Brit Premium. В нем легкоусвояемые ингредиенты, без лишних наполнителей, аллергий у моего пса не вызвал. После перехода исчезли проблемы с ЖКТ, перестали слезиться глаза. Заказываю Сухой корм для собак Brit Premium Sensitive Lamb & Rice 3 кг https://toba.ua/catalog/korm-dlya-sobak … rice/3-kg/ в Toba, потому что удобно и всегда есть в наличии.
Я завжди прагну давати своєму собаці лише найкраще, і тепер шукаю правильний корм для нього. Як вибрати корм, який буде збалансований, смачний і корисний для здоров’я моєї собаки? Що потрібно враховувати, аби вона була повноцінно та правильно харчувалась?
Любов до тварин завжди супроводжує нас, і з кожним роком ми намагаємось надавати їм найкраще. Ось і я вирішив замовити корм для свого песика через інтернет. Після того, як не зміг знайти те, що підходить в найближчому магазині, звернувся до зоомаркету Petropolis https://petropolis.com.ua/ який спеціалізується на товарах для домашніх улюбленців. Здивувався, наскільки легко і швидко можна зробити вибір, особливо коли є можливість вибрати корм за смаковими уподобаннями. Доставка була вчасною, а упаковка – акуратною. Мій собака одразу оцінив новий смак, і тепер ми знову впевнені, що надаємо йому все найкраще. Придбати корм стало значно простіше, а я ще більше переконуюсь, що інтернет-магазини – це чудовий спосіб полегшити життя.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Корм для собак
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc