Ще кілька місяців тому я працювала в офісі, менеджером у логістиці. Робота була стабільною, але сіренькою. Хотілося творчості, візуального самовираження, роботи з формами, кольором, простором. У якийсь момент вирішила спробувати змінити професію — не одразу, поступово. Почала шукати онлайн курси 3D візуалізації https://www.visual360-studio.com.ua/, бо жити доводилось у невеликому місті, без доступу до профільних шкіл. Так натрапила на Visual360. З першого ж модуля я зрозуміла, що це не просто “курсик”, а чітко продумана система — з логікою, практикою, поясненнями, підтримкою. Мене вразило, що уроки короткі, але змістовні, і що ти не можеш перейти далі, не виконавши попереднє. Дуже мотивує. До речі, на курсі були студенти різного віку — від школярів до людей за 50. Я відчувала себе на своєму місці. Зараз я вже маю перші замовлення на візуалізацію інтер’єрів. Працюю як фрилансерка, гнучко планую день, і нарешті роблю те, що справді подобається. Visual360 допомогли мені не лише навчитись 3D — вони допомогли мені змінити життя.