1

Тема: Цікавить платформа, яка дозволяє швидко створювати інтерактивні тести!

Чи є якась платформа, яка дозволяє швидко створювати інтерактивні тести й водночас автоматично їх перевіряє? Для мене важливо заощадити час на перевірку завдань, але також отримувати чітку статистику результатів.

2

Re: Цікавить платформа, яка дозволяє швидко створювати інтерактивні тести!

Так, є декілька платформ, які автоматично перевіряють тести. Я користуюся однією з них вже рік. Вона дозволяє економити час і одразу бачити результати у вигляді графіків. Це дуже зручно, коли в тебе велика кількість учнів.

3

Я нещодавно почав використовувати платформу для тестів. Вона не тільки перевіряє їх, але й дає детальний аналіз помилок кожного учня. Наприклад, показує, які завдання викликали найбільше складнощів, що дозволяє швидко коригувати наступні уроки.

4 (2024-12-24 18:40:32 отредактировано Витя)

wwwandeg пишет:

Я нещодавно почав використовувати платформу для тестів. Вона не тільки перевіряє їх, але й дає детальний аналіз помилок кожного учня. Наприклад, показує, які завдання викликали найбільше складнощів, що дозволяє швидко коригувати наступні уроки.

Моя класна проблема завжди була в тому, як зацікавити дітей, особливо тих, хто не вмикається на уроках. AR_Book вирішив цю проблему раз і назавжди. Готові уроки з цією платформою це дійсно знахідка, а "Дошка для малювання" дає можливість залучити навіть найпасивніших учнів.
Плюс, дітям подобається, що ми використовуємо сучасні технології, вони більше залучені. Також вчителям пропонуються корисні тренінги, які допомагають швидко освоїти всі функції. Це найкраща платформа з усіх, що я тестувала.
https://i.imgur.com/gajLy9X.png[