1

Тема: Кондиціонери Львів

Добрий день! Я шукаю кондиціонер для квартири і розмірковую, чи варто звертатися до спеціалізованих компаній, які займаються і продажем, і монтажем. Також цікавить, що саме треба враховувати при виборі кондиціонера, і чи є якісь поради по установці. Може порекомендуєте надійну компанію?

2

Re: Кондиціонери Львів

Ilonka пишет:

Добрий день! Я шукаю кондиціонер для квартири і розмірковую, чи варто звертатися до спеціалізованих компаній, які займаються і продажем, і монтажем. Також цікавить, що саме треба враховувати при виборі кондиціонера, і чи є якісь поради по установці. Може порекомендуєте надійну компанію?

Привіт! Я обирала кондиціонер нещодавно і звернулася до компанії AeroClimat. Вони допомогли мені підібрати кондиціонер, враховуючи всі мої побажання. Одразу хочу зазначити, що тут http://aeroclimat.lviv.ua є кондиціонери Львів, що дає можливість вибрати серед різних моделей з оптимальними характеристиками для квартири. Я обрала кондиціонер, який підходить для моїх розмірів кімнати і має функцію очищення повітря, що було дуже важливо. Установку провели швидко і професійно, а після монтажу я ще скористалася їхніми послугами по обслуговуванню кондиціонерів. В цілому, залишилася дуже задоволена їхньою роботою і тепер рекомендую цю компанію своїм друзям.