1

Тема: Вантажні шини

Привіт! Шукаю хороші вантажні шини для своєї вантажівки. У мене багато рейсів на різних дорогах, і шини повинні бути надійними, довговічними і економічними. Можливо, хтось може порекомендувати моделі? Розглядаю шини для магістральних тягачів і для роботи в складних умовах. Буду вдячна за поради!

2

Re: Вантажні шини

Klark пишет:

Привіт! Шукаю хороші вантажні шини для своєї вантажівки. У мене багато рейсів на різних дорогах, і шини повинні бути надійними, довговічними і економічними. Можливо, хтось може порекомендувати моделі? Розглядаю шини для магістральних тягачів і для роботи в складних умовах. Буду вдячна за поради!

Привіт! Якщо шукаєш надійні шини для вантажівки, я б порекомендувала звернути увагу на шини Doublestar DSR08A (ведуча) 315/60 R22,5 https://globalshina.com.ua/doublestar_d … _152_148l/ Вони мають посилену конструкцію, що ідеально підходить для важких вантажів і довгих рейсів. Ці шини забезпечують хороше зчеплення на різних дорогах, включаючи мокрі та слизькі. Висока зносостійкість дає можливість використовувати їх довгий час без втрати якості. Також їх економічність допоможе зменшити витрати на паливо. Можна придбати такі шини в інтернет-магазині вантажних шин Глобал Шина, де є великий вибір і доставка по всій Україні.