Тема: Асфальт
Добрий день! Хочу оновити асфальтове покриття на в'їзді до свого дому. Чи знаєте ви компанії, які спеціалізуються на асфальтуванні та мають хороші відгуки? Буду вдячний за поради щодо вибору надійного підрядника!
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Асфальт
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Добрий день! Хочу оновити асфальтове покриття на в'їзді до свого дому. Чи знаєте ви компанії, які спеціалізуються на асфальтуванні та мають хороші відгуки? Буду вдячний за поради щодо вибору надійного підрядника!
Ми нещодавно замовили асфальтування https://planeta2000.com/uk/asfaltirovanie/ нашої дороги в селі, і компанія Планета2000 була просто на висоті! Укладання асфальту проходило швидко, а спеціалісти були дуже ввічливими та професійними. Ціна за м2 була доступною, і ми отримали безкоштовну консультацію, що було дуже приємно. Результат перевершив наші сподівання: дорога стала гладкою, а це дуже важливо для нас, оскільки ми маємо маленьких дітей. Тепер нам не страшні дощі чи сніг, адже якість асфальту дуже висока. Дякуємо Планета2000 за їхню чудову роботу! Обов’язково будемо рекомендувати цю компанію нашим сусідам.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Асфальт
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc