1

Тема: Мебель

Где в Киеве хороший выбор диванов?

2

Re: Мебель

Могу поделиться контактами. Мы решили купить угловой диван со склада  https://superdivan.com.ua/ru/divan_uglovoy/ Тут можно ознакомиться с ассортиментом и заказать с доставкой по Киеву или же забрать самовывозом. Качество хорошее, цены адекватные.

Re: Мебель

А ми ось ніяк не визначимося, що ж купити - диван чи ліжко? Диван практичніший, його можна скласти і буде багато місця... Але зручніше - великі двоспальні ліжка, тим більше що швидше за все ніхто нічого не складатиме. Я більше схиляюся до ліжка, тим більше, що вже є покривало на ліжко.
Як ви вважаєте? і одразу ще питання - який матеріал кращий?

4

Re: Мебель

Доброго времени суток) Я недавно заказывал себе домой диван кондор мебус, он очень удобный и хорошо вписывается в любой интерьер. Покупал его я в этой компании "ДОМиКº Меблі в дом" https://meblivdom.com.ua/p724446068-div … mebus.html . Самое главное, что у них есть доставка,  и оплатить заказ можно картой или наличкой. А ещё купить этот диван и любую другую мебель у них можно в кредит. Теперь всем его советую)

5

Re: Мебель

Мы детскую мебель покупали. На рынке такую классную и дешевую нашли

6

Re: Мебель

Мы хотели под заказ купить мебель для детской, у нас есть мастерская хорошая, там все заказывают мебель и отзываются о ней хорошо.
Но мы нашли в Забаве готовую кровать машину https://zabava.kiev.ua/mashyna-krovat с доставкой.
Такой вариант нас полностью устроил и по цене, и по формату. Может и вам такой магазин подойдет.

7

Re: Мебель

А може краще безкаркасного диванчика купити?

8

Re: Мебель

Знаєте, в багатьох безкаркасні дивани асоціюються з матрацами, які лежать на підлозі. Це зовсім не так. Не так давно я придбала безкаркасний диван в Арт-Пуф. https://art-puf.com/shop/kupiti-bezkark … -ukrajini/ Це справжній мистецький витвір! Я не думала, що в звичну для всіх річ можна внести стільки арту! Мій диванчик - дуже естетичний витвір, який має прекрасний вигляд в кімнаті, став тим золотим перерізом, що вінчає дизайнерську науку. Разом з тим диван дуже зручний, на ньому і відпочити одне задоволення, і попрацювати віддалено в радість.

9

Re: Мебель

Ось мій диванчик.
https://art-puf.com/_sh/6/650.jpg

10

Re: Мебель

Порівнявши ціни в декількох інтернет-магазинах, я замовив собі та своїй сестрі передпокої в Одесі в інтернет-магазині https://fayni-mebli.com/ua/antechambers.html . Жодних нарікань до якості куплених меблів, ні в мене, ні в сестри не виникло. Тому можу всім рекомендувати цей магазин.

https://fayni-mebli.com/content/goods/60906/preview-60906.jpg