Тема: Оформлення автоцивілки
Друзі, а сума на автоцивілку для старого і нового авто відрізняється? Де її краще купувати?
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Оформлення автоцивілки
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Друзі, а сума на автоцивілку для старого і нового авто відрізняється? Де її краще купувати?
Звичайно, сума на автоцивілку може відрізнятися залежно від року випуску авто. Страхові компанії оцінюють ризики виходячи з віку автомобіля, технічного стану та вартості ремонту. Старі авто можуть мати вищу страхову суму через більший ризик аварій чи пошкоджень. Проте важливо пам'ятати, що страховка має покривати необхідні витрати, тому не варто економити на захисті.
Прочитайте статтю Особливості оформлення автоцивілки для нових та вживаних автомобілів www.dialog.ua думаю там ви знайдете всі відповіді.
Я звертався до компанії Інго, коли потрібна була автоцивілка оформити онлайн, там можна дуже швидко і за низькою ціною, що не може не радувати.
Можу сміливо рекомендувати і вам цю страхову. Тим більше, вони давно вже працюють, і це вже говорить про надійність цієї компанії.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Оформлення автоцивілки
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc