1

Тема: Традиційні мотиви у ювелірних прикрасах

Мене дуже цікавить використання традиційних мотивів у сучасних ювелірних прикрасах. Яким чином дизайнери інтегрують народні узори у свої вироби? Чи є можливість купити патріотичні підвіски золоті, які відображають культурну спадщину України? Буду вдячний за ваші поради та рекомендації!

Re: Традиційні мотиви у ювелірних прикрасах

Традиційні мотиви у ювелірних прикрасах завжди в моді, особливо коли вони втілюють культурну спадщину і гордість за національну ідентичність. Якщо ви хочете купити патріотичні підвіски золоті , які відображають українські мотиви, рекомендую звернутися до ювелірного магазину Золота Королева. Вони мають чудовий вибір прикрас з національними символами, такими як тризуб, калина чи вишиванка. Такі прикраси не тільки красиві, але й мають глибоке символічне значення. Вибір таких виробів дозволить вам виразити свою любов до української культури та підтримати майстрів, які продовжують традиції народного мистецтва.

3

Хочу купити собі гарні прикраси, порадьте магазин із гарним асортиментом

4

На сайті Oksana Boriychuk продаються авторські українські прикраси для жінок https://oksana-boriychuk.com.ua/ Вони створюються із намистин з білої глини та з авторським розписом, також для створення прикрас використовується натуральне каміння, венеційське скло, авторські зґарди та добірна фурнітура. В онлайн каталозі представлені сережки, браслети, намиста, чокери та інші прикраси.