1

Тема: открыть ФОП в Киеве

Моей сестре, в ближайшее время будет необходимо открыть ФОП в Киеве. К кому можно обратиться?

2

Re: открыть ФОП в Киеве

Думаю, что вашей сестре имеет смысл обратиться в компанию "Startcompany". Сотрудники этой компании, помогут открыть ФОП Киев всего за несколько дней. Причем, за свои услуги, они берут довольно скромные деньги.

3

Re: открыть ФОП в Киеве

Мене цікавить реєстрація компаній в Угорщині, куди краще звернутися?

4

Re: открыть ФОП в Киеве

Реєстрація компаній в Угорщині з підтримкою  не є важким. Процес доволі простий та прозорий. Вам потрібно просто подати необхідні документи, щоб завершити реєстрацію. Azola може допомогти вам в процесі забезпечення доступу до послуг та документів, потрібних для подання реєстраційної заяви. Ось тут можете дізнатися як відбувається реєстрація компаній в Угорщині  https://azolalegal.com/registratsiya-ko … v-vengrii/ всі нюанси та є можливість залишити заявку, якщо потребуєте допомоги з цим.

Re: открыть ФОП в Киеве

Мені необхідно відкрити фірму для свого стартапу в галузі інформаційних технологій, але весь цей юридичний момент здається таким складним. Яку компанію ви порекомендували б, щоб допомогти мені з оформленням усіх необхідних документів? Скільки приблизно часу займає процес реєстрації?

6

Re: открыть ФОП в Киеве

Справи та бізнес – це завжди було моїм пріоритетом. Коли я вирішив відкрити свій бізнес, зрозумів, що без допомоги професіоналів не обійтися. Звернувшись до юридичної компанії, вони пояснили як зареєструвати підприємство в Україні https://www.campiogroup.com/ukraine/ser … avitelstv/ там отримав саме той рівень підтримки, який мені був потрібен. Юристи допомогли розібратися з усіма аспектами реєстрації, підготували всі необхідні документи і завдяки їхній участі весь процес пройшов гладко. Зараз, коли мій бізнес успішно стартував, я впевнений, що правові питання під контролем.