Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

- Витя
- Member
- Неактивен
Тема: Чи можуть ортопедичні устілки вилікувати плоскостопість?
Вітаю! У мене сильна плоскостопість, і я чув, що ортопедичні устілки можуть допомогти в лікуванні. Це правда? Як вони працюють і чи можна повністю вилікувати плоскостопість за допомогою устілок? Які є рекомендації для їх використання?
Re: Чи можуть ортопедичні устілки вилікувати плоскостопість?
Привіт! Я мене теж плоскостопість, тому я спробував використовувати устілки. Вони значно покращили положення стопи. Однак важливо розуміти, що вони не є чарівною панацеєю. Я використовував їх разом із фізичними вправами та регулярними візитами до лікаря.

- Витя
- Member
- Неактивен
Дякую за досвід! А чи можливо вилікувати плоскостопість за допомогою ортопедичних устілок настільки, що не буде потрібно жодного іншого лікування? Чи це більше як допоміжний засіб?
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
/var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line
807
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in
807
807
За моїм досвідом та обговоренням із лікарем, важко говорити про повне вилікування плоскостопості виключно за допомогою устілок. Ортопедичній устілки https://ortosalon.ua/ua/ortopedicheskie … upinatory/ дійсно можуть значно полегшити стан стопи та хребта, покращити ходу, але комбінація з іншими методами, такими як фізична терапія, вправи та лікування, зазвичай є більш ефективною. Рекомендується консультуватися з лікарем для індивідуального плану лікування.

Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться