1

Тема: Доставка їжі в Одесі

Вітаю вас. Я втомилася готувати, хочу раз на тиждень зробити вечір японської кухні та просто замовляти смачну їжу додому. Тому вирішила написати вам і поцікавитися, куди варто заглянути, щоб пробігтися поглядом по меню в Одесі?

2

Re: Доставка їжі в Одесі

Хочу поділитися своїм відкриттям - Cappi в Одесі. Я часто працюю з дому, і немає завжди часу готувати. І ось знаходжу цю службу доставки їжі, і моє життя стає простіше. Швидка доставка, приємні ціни, та ще й змога замовляти  різні страви  - що може бути краще? Смачно і зручно - це про Cappi. Якщо ви теж хочете замовити їжу в Одесі https://cappi.ua/odesa як на мене, це кращий варіант з вигідними цінами.

Re: Доставка їжі в Одесі

Мені треба замовити випічку додому, хочу зранку зробити ароматну каву і насолоджуватися ранком вихідного дня. Які магазини здійснюють доставку?

Re: Доставка їжі в Одесі

Кожен раз, коли я розкриваю коробку зі свіжою випічкою, я відчуваю справжню радість. Я купую улюблені смаколики у розділі пекарня доставкою з інтернет магазину Cosmos https://cosmos.zakaz.ua/uk/categories/bakery-cosmos/ сайт завжди здивовує мене своїм асортиментом та якістю продуктів. Чи то хліб, булочки, чи солодощі - кожна страва приготована з любов'ю та майстерністю. Це робить мої сніданки та перекуси неповторними. Окрім того, замовлення в Cosmos - це завжди швидка та надійна доставка, яка дозволяє мені насолоджуватися свіжою випічкою без зусиль. Це дійсно зручно та смачно.

5

Re: Доставка їжі в Одесі

Я дуже люблю шаурму. Десь можна її з доставкою замовити?

6

Re: Доставка їжі в Одесі

Ooplis пишет:

Я дуже люблю шаурму. Десь можна її з доставкою замовити?

Я часто замовляю смачну їжу в ресторані Ресто-Престо https://resto-presto.com.ua/ua Там шаурму готують дуже смачно! Мій чоловік її обожнює, а собі у них я суші купую. І піца просто чудова, мої діти від неї у захваті! Отже, навіть перебуваючи вдома, можна насолоджуватися високим рівнем сервісу та чудовим смаком страв із цього закладу. Всім рекомендую! В Одесі смачніше ніде не готують, вже перевірено.