1

Тема: Оперативна пам'ять на 8 Гб

Всім привіт! Я купив собі підтриманий комп'ютер, в якому була відсутня оперативна пам'ять, тепер хочу її купити. Порадьте мені саме на 8 Гб оперативну пам'ять, та інтернет-магазин, в якому її можна придбати.

2

Re: Оперативна пам'ять на 8 Гб

Якщо ти не плануєш на комп'ютері грати в важкі ігри, чи виконувати інші складні задачі, тобі з головою вистачить оперативної пам'яті на 8 Гб. Можу тобі порадити один хороший інтернет-магазин, в якому великий вибір оперативної пам'яті, і ціни на неї лояльні.

3

Re: Оперативна пам'ять на 8 Гб

Я в оперативній пам'яті, так як і в інших комплектуючих до комп'ютера, не розбираюсь зовсім. Можливо ти зможеш щось порадити? А ще хотілось би отримати посилання на магазин, де її можна замовити.

4

Re: Оперативна пам'ять на 8 Гб

Можеш звернути свою увагу на https://telemart.ua/ua/ram/filter/8gb/ оперативну пам'ять Kingston DDR4 8GB 3200Mhz FURY Beast Black яку раджу купувати в інтернет-магазині Telemart. З такою оперативною пам'яттю ти зможеш все робити що ти вказав, і комп'ютер буде працювати достатньо швидко.

Хочу зауважити, що на неї зараз в магазині діє не маленька знижка, тому ти її зможеш придбати, майже за пів ціни. А ще ти можеш отримати корисну консультацію від спеціалістів.