Тема: Квартирне питання
Привіт друзі! Допоможіть з таким питанням, я хочу купити житло десь в хорошому районі Києва, також можна передмістя. Але є трішки сумніви що краще взяти готове в старому будинку, чи можливо подумати про якусь новобудову?
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Квартирне питання
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт друзі! Допоможіть з таким питанням, я хочу купити житло десь в хорошому районі Києва, також можна передмістя. Але є трішки сумніви що краще взяти готове в старому будинку, чи можливо подумати про якусь новобудову?
Особисто мені б не хотілося жити скажімо десь в центрі. Так там красиво, магазини, кафе, розваги, але якось метушливо, немає отого відчуття затишку і спокою. Тому краще мати квартиру в такому будинку як ЖК Оптимісто https://optimisto.com.ua/ де власна інфраструктура, гарне розташування, бо близько до міста і гарний вид з вікна. Старі будинки навіть не варто дивитися там починаючи від стану будинку, закінчуючи плануванням і площею все.. не те.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Красноселка.od.ua → О своем посплетничаем → Квартирне питання
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc