1

Тема: Покупка нерухомості в Бучі

Доброго дня! Я із своєю сім'єю шукаємо житловий комплекс під Києвом для спокійного та тихого сімейного життя. Важливість для нас має атмосфера безпеки, якісна інфраструктура та приязне оточення. Можете порадити якісь варіанти? Бюджет у нас обмежений, але хочеться отримати якісне житло.

2

Re: Покупка нерухомості в Бучі

Привіт! Ми з дружиною вибрали собі ідеальне житло в жилому комплексі Оаза. Тут гарна інфраструктура, багато зелених зон та дитячих майданчиків. Район тихий і безпечний, ідеальне місце для сімейного життя.

3

Re: Покупка нерухомості в Бучі

Доброго дня! Ще одним чудовим варіантом для сімейного життя під Києвом є житловий комплекс Сонячна Долина. Затишно, з чистим повітрям та добре розвиненою інфраструктурою. Рекомендую звернутися туди для подальших консультацій.

4

Re: Покупка нерухомості в Бучі

Дозвольте розповісти вам більше про Toscana Home в Бучі https://green-life.co.ua/toscana-home-dupleks/ що, на мою думку, є найкращим варіантом для спокійного і тихого сімейного життя під Києвом. Цей житловий комплекс - справжній витвір мистецтва. Всі будинки тут виконані в классичному італійському архітектурному стилі, що надає їм особливої шляхетності та елегантності.
Загальна площа будинку становить 118 м2, що забезпечує комфортне просторовідчуття. На двох поверхах розташовано 4 кімнати, серед яких є гардеробна кімната, що додає практичності і зручності. Кухня-вітальня площею 23 м2 є центром вашого сімейного життя, а вихід на терасу та заднє подвір’я створює прекрасну можливість насолоджуватися свіжим повітрям та природою.
https://d1.skrinshoter.ru/s/201123/hROjiMxX.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-20-11-2023%2020:44:32.png