1 (2023-10-16 22:40:30 отредактировано Витя)

Тема: Куплю випрямляч для волосся

Всім привіт! Хочу зробити своїй дівчині не великий сюрприз, а саме купити випрямляч для волосся, вона давно його хотіла. Оскільки я не зовсім розбираюсь в даній техніці, мені потрібна порада. Хто розбирається в них, порадьте хороший варіант, та інтернет-магазин де його можна купити.

2

Re: Куплю випрямляч для волосся

Ти будеш сміятися, але я не так давно також звертався в форум з подібним питанням) Моя дружина має гарна кучеряве волосся, яким постійно не задоволена. Всі вуха мені прожужжала про цей стайлер і прийшлось купувати) Можу підказати магазин.

3

Re: Куплю випрямляч для волосся

Я також кажу дівчині що мені подобається її волосся яке воно є, але що можна дівчатам довести) Мені дуже цікаво який саме випрямляч ти купував для своєї дружини? Можливо і я такий придбаю, якщо влаштує ціна. Також якщо не важко, залиши посилання на магазин де купував.

4

Re: Куплю випрямляч для волосся

Мені було простіше ніж тобі, адже дружина обрала те що їй цікаво. Таким чином придбав для неї випрямляч для волосся PHILIPS StraightCare Essential BHS375/00 https://allo.ua/ua/stajlery/ в інтернет-магазині Алло. Ми завжди в цьому магазині купуємо всю потрібну техніку та гаджети.

Дружина дуже задоволена, адже цей випрямляч добре випрямляє волосся, при цьому не пошкоджує його. Швидко нагрівається, та має два режими, тому дуже простий у використанні. Тим більше зараз на нього діють не погані знижки.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/image/524x494/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/p/h/philips_straightcare_essential_bhs375_00_images_11570050046.jpg