1

Тема: клининг

Здравствуйте, кто-то предоставляет услуги уборки кинотеатров?

2

Re: клининг

Здравствуй, как вариант можешь обратиться вот сюда https://cleaningpartner.ua/biznes/uborka-kinoteatrov/ и заказать услугу клининга кинотеатра. Сотрудники компании Клининг Партнер проводят как регулярную, так и генеральную уборку. Весь персонал  сервисных сотрудников проходит квалифицированное обучение и работает на основе технических документов и регламентов.

3

Re: клининг

Краще всього буде от саме скористатися послугами якоїсь великої компанії для прибирання

4

Re: клининг

Мені головне аби прибирала от саме клінінгова компанія https://uborka24.com.ua/ua/ а не людина просто так. не тому що хтось робить гірше роботу, ні. А все просто тому, що компанії мають в своєму арсеналі потрібну техніку і тому буде однозначно все прибрано на професійному рівні, от саме так мені і потрібно.

5

Re: клининг

По поводу кинотеатров, я к сожалению, ничего не могу подсказать. А вот, если вам будет необходимо уборка после ремонта в Афинах, могу порекомендовать клининговую компанию https://iclean.agency/uborka-posle-remonta/ . Низкой стоимостью их услуг, вы будете приятно удивлены.

6

Re: клининг

Мені дуже потрібна допомога зі збереженням чистоти у домі. Але проблема в тому, що я зовсім не знаю, з ким можна звертатися в цій справі. Можливо, в когось є досвід або рекомендації?

7

Re: клининг

Знаєте, є відмінний сайт, який може допомогти вам знайти компанію для прибирання besporyadka . Там ви зможете знайти професійних фахівців, які нададуть вам якісні послуги з прибирання будинків та офісів. Це клінінгова компанія, яка має багаторічний досвід в цій галузі. Вони пропонують широкий спектр послуг, включаючи прибирання поверхонь, мийку вікон, прання килимів та багато іншого. Використовуючи послуги цієї компанії, ви можете бути впевнені, що ваш будинок або офіс завжди будуть чистими та охайними. Раджу звернутися саме до них, якщо вам потрібна професійна та надійна компанія для прибирання.

8

Re: клининг

это наверно дорого получается?

9

Re: клининг

Мы заказываем уборку офиса в этой компании https://uborochka.kiev.ua/services/uborka-ofisov/, мне кажется, они и вас смогут выручить. Качеством работы и сервисом довольны. Поэтому смело звоните и уточняйте все интересующие вопросы.