Тема: Де придбати в Одесі фітнес-браслет?

Приїхала нещодавно до Одеси і зовсім не знаю, де що купувати. Потрібен дуже фітнес-браслет, а де саме купити його не знаю. Розкажіть у якому магазині продаються такі браслети!

2

Re: Де придбати в Одесі фітнес-браслет?

Можна по інтернет магазинах пошукати такий браслет, тут головне визначитися, який саме вам потрібен. Вибрати дизайн і функціонал і, звичайно ж, визначитися з бюджетом. Так як ціни на фітнес браслети є дуже різні в даний час.

Re: Де придбати в Одесі фітнес-браслет?

Та з інтернет-магазинів на доставку чекати довго, а мені саме зараз потрібен. Невже не можна піти та купити ось так у реалі фітнес браслет?

Re: Де придбати в Одесі фітнес-браслет?

Так в магазині Алло https://allo.ua/ua/odesa/fitnes-braslety/ фітнес-браслети у Одесі можете придбати, можна вибрати в каталозі в інтернеті який вам потрібен, а потім зайти в магазині вже у місті.
Можу вам порадити звернути увагу на Mi Smart Band 6 NFC - це такая дуже чудова модель фітнес-браслету, саме такий в мене. Він зручний, має багато різних функцій,  може поміряти тиск, пульс, може здійснювати безконтактні платежі - це все дуже зручно. А ще має сучасний дизайн, яркий екран, гумовий браслет. Якщо такая модель вам не сподобається, в магазині Алло можна подивитись інші варіанти.
https://i.imgur.com/dADNz5C.png