Тема: Чи знали ви про такі свята в березні?

Свят дуже багато. Березень один із найбільш насичених місяців на свята в році. Ось повний список свят у березні в Україні https://calendaryk.day/blog/2023-march-holidays. Я ж перерахую тільки ті, які пам'ятаю з дитинства.
    Міжнародний жіночий день (8 березня): Відзначається в усьому світі, але це свято популярне і в Україні, люди вшановують досягнення і внесок жінок у суспільство.
    Шевченківський день (9 березня): Національне свято, яке відзначають на честь дня народження Тараса Шевченка, відомого українського поета, письменника і художника, що відіграв значну роль у розвитку української мови та культури.
    День Української повстанської армії (14 березня): День пам'яті Української повстанської армії, яка була заснована під час Другої світової війни і боролася за незалежність України проти нацистських і радянських військ.
    Березневе рівнодення (20-21 березня): Ця астрономічна подія знаменує перший день весни в північній півкулі.
    День Конституції (16 березня): Це свято відзначають на честь ухвалення чинної Конституції України 1996 року, яка закріпила країну як суверенну, демократичну і незалежну державу.
    Всесвітній день поезії (21 березня): Всесвітнє свято поезії, цей день відзначається в Україні культурними заходами та виступами, особливо на честь українських поетів і письменників.
    Міжнародний день пам'яті жертв рабства і трансатлантичної работоргівлі (25 березня): День, присвячений вшануванню мільйонів жертв рабства і трансатлантичної работоргівлі та підвищенню обізнаності про триваючий вплив рабства і расизму у світі.
Загалом, березень в Україні - місяць значної культурної та історичної важливості, відзначений святами, що вшановують культурні ікони, незалежність і внесок країни в розвиток світу.