Тема: Секс шоп

Посоветуйте хороший секс шоп?

2

Re: Секс шоп

Я можу порадити вам Amy магазин інтимних товарів https://amy.com.ua . Ми коли з жінкою шукали собі секс-іграшки, то замовили у них і не пошкодували, консультанти добре знають свій товар, проконсультували нас. Відправлення швидке, товаром задоволені. Обов'язково купуватимемо ще.

3

Re: Секс шоп

Мне по душе свой проверенный секс шоп, где то смазку для анала покупаю https://aaaa.in.ua/preparaty-zdorovie-g … ye-smazki/ , то разнообразные игрушки для интима. Очень радует ассортимент, нахожу всё, что нужно. Поэтому не вижу смысла менять магазин, тут всё есть!

4

Re: Секс шоп

Привіт! Я завжди вважала своє сексуальне життя досить консервативним і хочу спробувати щось нове. З якої інформації мені краще почати? Які ресурси ви порекомендуєте?

5

Re: Секс шоп

Дівчата, я знайшла чудовий інтим-шоп – TALLA! Прочитала статтю про них, ось тут:  TALLA – інтим-шоп із новими можливостями https://kurs.if.ua/lifestyle/talla-inty … yvostyamy/  і вирішила замовити декілька товарів. Я задоволена якістю і різноманіттям продукції. Що важливо, на сайті дуже зручно і безпечно робити покупки. Рекомендую всім, хто прагне додати яскравих емоцій у стосунках з партнером!

6

Re: Секс шоп

нужно будет заглянуть)

7

Re: Секс шоп

irenashevela пишет:

Посоветуйте хороший секс шоп?

Мне нравится секс шоп Dildom. Вот у них найдете лучшие игрушки для секса https://dildom.com.ua/ru/seks-ihrashky/ . Я сама не против экспериментов, поэтому иногда покупаю для себя эротическое белье, наручники, разные интересные игры для двоих. Но лучшей покупкой был вакуумный вибратор. Небольшой, но очень эффективный!