Тема: Велосипед bmx

Хочемо купити велосипед велосипед bmx, хто що хорошого може сказати про цей бренд? Яку модель краще купувати? Чи може краще придбати велосипед від іншого виробника? Ось такі питання, і я сподіваюся, що ви допоможете їх вирішити!

2

Re: Велосипед bmx

Напевно, хороший велосипед, чув про цей бренд. Ось щодо моделі яку саме купити не скажу бо як не особо розбираюся. Це напевно треба вам у веломагазині дізнаватися які моделі від цього виробника вважаються найкращі .

Re: Велосипед bmx

Це дуже класні велосипеди для молоді та підлітків. У сина такий бемік, ганяє по парапетах, бордюрах і поручнях на повну силу кожен день. Я купував велосипед bmx в магазині https://veliki.com.ua/ua/dir_bmx_street.htm, там ціни на них чудові та й моделі є на будь-який смак у каталозі.
Зручно те, що в магазині можна відсортувати моделі за популярністю чи ціною, почитати відгуки, технічні характеристики кожної моделі та зробити вибір. У цьому веломагазині є багато різних велосипедів, думаю ви без проблем підберете відповідний.
https://i.imgur.com/K0w1PPO.png

Re: Велосипед bmx

полюшко пишет:

Це дуже класні велосипеди для молоді та підлітків. У сина такий бемік, ганяє по парапетах, бордюрах і поручнях на повну силу кожен день. Я купував велосипед bmx в магазині veliki.com.ua/ua/dir_bmx_street.htm, там ціни на них чудові та й моделі є на будь-який смак у каталозі.

Так, саме для сина і думала такий велосипед придбати, в мене він обожнює кататися та робити всякі трюки. Вже доламав свій звичайний байк. Дякую, тепер я знаю який саме вел йому купити.