1

Тема: Купівля насоса для води у Вінниці

Всім привіт! Ми з сім'єю проживаємо в селі, і нарешті вирішили провести воду додому. Щоб це було можливим, мені потрібний насос для води. Порадьте мені, будь ласка якісний насос для води, і інтернет-магазин у Вінниці, де його можна купити.

2

Re: Купівля насоса для води у Вінниці

Привіт! Також не так давно шукав собі насос для води, і оскільки нічого в ньому не розумів, прийшлось почитати багато інформації, щоб купити правильний насос, тому, що вони є різні, і для різних задач.

3

Re: Купівля насоса для води у Вінниці

Привіт! От і я про те, що вони різні, і не зрозуміло, який краще купити, щоб від криниці перекачувати воду в дім. Скажи, будь ласка, який саме насос для води ти собі купував, та в якому інтернет-магазині у Вінниці?

4

Re: Купівля насоса для води у Вінниці

Мені також прийшлось трохи пошукати, щоб знайти потрібний насос) Купив я Насос дренажний Aquatica 1.1 кВт Hmax 15.5 м Qmax 300 л/мин, в перевіреному інтернет-магазині https://allo.ua/ua/vinnicja/nasosy/ де великий вибір товарів для всіх потреб людини.

Насос підійде для перекачування ґрунтової води без абразивних домішок. Крім того, він може застосовуватися для відведення дощових стоків з гаражних ям, водовідведення з підтоплених земельних ділянок, організації водопостачання та відведення побутових стічних вод, а також для поливу низького тиску та систем.