1

Тема: Навчання за кордоном

Хочу вчитися в Європі чи Північній Америці, але поки не визначився з країною. Підкажіть ресурси з порівнянням умов вступу для українців. І порадьте, будь ласка, надійні компанії, які консультують з вибору напряму.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Навчання за кордоном

Я завжди хотіла спробувати навчатися в міжнародному середовищі, тому після завершення попереднього етапу освіти почала розглядати різні країни. Для мене важливими були якість програми, можливість практикувати іноземну мову та отримати нові знайомства. Самостійний пошук виявився цікавим, але водночас дуже заплутаним через велику кількість варіантів. Тому я вирішила скористатися консультацією для освіти за кордоном для українців  Student Travel Education. Під час зустрічі ми обговорили мої цілі та можливості, після чого я отримала більш чітке уявлення про навчання за кордоном. Мені допомогли звернути увагу на критерії, які раніше я недооцінювала. Також розповіли про підготовку до вступу, вибір програми та необхідні документи. Окремо сподобався повний супровід, адже не потрібно самостійно розбиратися з кожним етапом. Я залишилася задоволена консультацією, тому що після неї мій пошук став набагато конкретнішим. Тепер я можу планувати наступні кроки без постійного відчуття, що щось пропускаю.