1

Тема: Порадьте, де брати корм для тварин оптом

Планую закуповувати корм для тварин оптом і зараз якраз шукаю відповідного постачальника. Цікавить нормальний вибір кормів і адекватні умови для регулярних замовлень. Якщо хтось уже займається такими закупівлями, буду вдячна за рекомендації.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Порадьте, де брати корм для тварин оптом

Працюючи ветеринарним лікарем та власником мережі зоокуточків у Києві, я точно знаю, наскільки важливо пропонувати хатнім улюбленцям сертифіковану та безпечну продукцію від перевірених світових брендів. Саме тому для мене головний постачальник зоотоварів https://suziria.ua/  в Україні — це компанія Сузір'я, яка гарантує оригінальність кожного позиційного найменування та надає найвигідніші оптові умови на ринку. Куплена у них продукція вирізняється винятковою екологічністю, відсутністю алергенів, функціональністю та ергономічним дизайном, що робить її неймовірно популярною серед господарів собак і котів. Наші продажі зросли майже вдвічі з моменту початку партнерства, оскільки тварини почуваються чудово, а їхні власники повертаються до нас знову і знову за новими покупками. Замовляти товари гуртом тут зручно, вигідно та максимально безпечно для будь-якої торговельної точки, яка дійсно дбає про свій високий рейтинг та здоров'я пухнастих пацієнтів.