1

Тема: Як знайти причину постійної втоми та апатії

Останні місяці живу в стані тотального знесилення, прокидаюся зранку так, ніби взагалі не спав уночі. Працюю в IT, голова постійно перевантажена завданнями, і десь після обіду настає повний ступор у думках. Кава вже не бадьорить зовсім, від неї тільки починає неприємно калатати серце і наростає внутрішня тривожність. Дуже хочеться знайти корінь цієї хронічної втоми, перевірити дефіцити в клітинах та перезавантажити системи тіла. Хто проходив сучасні апаратні чекапи з такою проблемою? До кого в Києві варто звернутися за тлумачною діагностикою?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Як знайти причину постійної втоми та апатії

Привіт, колего. Сам чудово знаю цей стан, коли код пливе перед очима, а терміни релізу проєкту безжально горять. У нашій сфері багато хто намагається врятуватися енергетиками чи ноотропами, але це просто заганяє наднирники у ще глибшу яму. Коли ти місяцями живеш під стресом, у клітинах порушується вироблення енергії АТФ, і тіло буквально переходить в аварійний режим економії. Мені знайомий порадив відмовитися від стимуляторів і пройти сучасний апаратний біохакінг нервової системи. Подивитися весь спектр програм відновлення та перевірки органів можна на офіційній сторінці https://www.altimed.net/uk/ у зручному форматі. Там перед початком обов'язково роблять експрес-скринінг систем через безпечні пластини на руках без жодної краплі крові з вени. Лікар за годину побачив мої приховані затиски судин шиї та сильний дефіцит мінералів, через які кисень погано доходив до мозку. Після цього мені підібрали короткий курс електромагнітної стимуляції для вирівнювання природних ритмів. Вже на третьому сеансі я помітив, що цей неприємний туман у думках розсіявся, а фокус уваги почав триматися до пізнього вечора. Тепер спокійно закриваю робочі завдання і нарешті відчуваю енергію після пробудження. Це набагато безпечніше та надійніше за будь-які аптечні таблетки.

3

Re: Як знайти причину постійної втоми та апатії

Величезне спасибі за пораду від колеги, бо описаний вами стан - це точна копія мого робочого дня. Ноотропи я вже пробував пити, але через них тільки сон зіпсувався і з'явилося зайве тремтіння в руках. Радий почути, що можна налагодити кровообіг мозку без таблеток за допомогою біофізики. Обов'язково вивчу сторінку за посиланням.