Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Тема: Стоматологія

Після втрати зуба я досить довго відкладав його відновлення, оскільки сама думка про імплантацію викликала побоювання. Зрештою вирішив звернутися до MegaDental і почати хоча б із консультації https://tribun.com.ua/uk/125517-implantatsija-zubiv-lviv-scho-varto-znati-pered-protseduroju/ Уже після першого прийому стало зрозуміло, що поспішати ніхто не буде: лікар уважно ознайомився із ситуацією, пояснив можливі етапи лікування та відповів на мої численні запитання. Мені сподобався саме такий спокійний підхід без зайвого тиску. Коли настав час встановлення імпланта, я вже почувався набагато впевненіше. Процедура пройшла організовано, а лікар протягом усього прийому контролював процес і пояснював необхідні моменти. Після процедури отримав рекомендації щодо догляду та відновлення, яких намагався чітко дотримуватися. Подальші візити також проходили спокійно. Приємно, що в клініці не обмежилися лише самою процедурою, а приділили увагу всьому процесу лікування. Зараз я вже можу оцінити результат у повсякденному житті: відновлений зуб не заважає під час їжі, а посмішка виглядає набагато краще, ніж тоді, коли був проміжок. Особливо хочу відзначити ставлення лікаря та персоналу — для людини, яка боїться стоматологічних процедур, це справді має велике значення. Мій досвід у MegaDental виявився значно спокійнішим, ніж я очікував на початку.