Тема: Заблокували акаунт через повторну верифікацію.

У мене виникла проблема з повторною перевіркою документів. Після запиту на виведення заблокували профіль та попросили повторно надіслати фото паспорта з селфі. Я відправив усе за списком, але відповіді немає вже дві доби. Підкажіть, як правильно скласти звернення, щоб прискорити процес перевірки та домогтися виразного відповіді від фахівців?

2

Re: Заблокували акаунт через повторну верифікацію.

Потрапляв у подібну ситуацію при звірці даних. Головне не панікувати та чекати черги. Мені відповідали близько трьох днів, після чого все успішно підтвердили. Повторні листи тільки затримують розгляд.

3

Дякую за інформацію, трохи заспокоїли. А підкажіть ще, де краще читати актуальні огляди та розбори подібних майданчиків? Хочу заздалегідь вивчати всі правила, нюанси виплат та вимоги до документів, щоб надалі не виникало таких затримок. Куди саме звернутися за покупкою та вибором надійного ресурсу, щоб якість інформації була на висоті?

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

4

Грамотні огляди справді допомагають уникнути помилок при роботі з ресурсами. Пам'ятайте, що кожна людина має повне право самостійно вирішувати, чи грати їй в азартні ігри, чи утриматися від цього. Якщо потрібна перевірена інформація про ліцензії, ліміти та правила верифікації, рекомендую вивчити матеріал https://allwin.bavaria-tour.com.ua/ де детально розібрані всі технічні нюанси. Там детально розписано, які саме документи потрібні та як правильно проходити перевірку. Головне завжди вказувати точні особисті дані при реєстрації, тоді будь-які формальності проходять набагато швидше і без зайвих затримок.