Вже кілька місяців мучилася від болю в животі, здуття та постійного дискомфорту після їжі, і ніяк не могла зрозуміти, який лікар лікує шлунок та кишечник https://amby.com.ua/blog/xto-likuje-slu … oenterolog виявилося, що це гастроентеролог — вузький спеціаліст, який займається захворюваннями травної системи та допомагає повернути нормальне самопочуття. Дізнавшись це, я одразу почала шукати хорошого лікаря у Дніпрі й натрапила на медичний центр AMBY, про який скрізь були лише позитивні відгуки. Запис на прийом зайняв буквально кілька хвилин — можна зробити це онлайн або зателефонувати, що дуже зручно для зайнятої людини. На прийомі гастроентеролог центру детально розпитала про симптоми, харчування та спосіб життя, призначила УЗД та аналізи. Вже після першої консультації стало зрозуміло, в чому причина проблем, і я отримала чіткий план лікування. Тепер шлунок більше не турбує, і я повернулася до повноцінного життя без болю та обмежень у їжі. На сайті AMBY є дуже корисна інформація про гастроентерологію — рекомендую всім, хто хоче розібратися у своїх симптомах самостійно перед візитом до лікаря.