Тема: Стоматологія
Хочу висловити щиру подяку всій команді стоматологічної клініки MegaDental за чудову роботу та уважне ставлення до пацієнтів www.megadental.lviv.ua/ Для мене похід до стоматолога завжди був справжнім випробуванням, адже ще з дитинства залишився страх перед будь-якими процедурами. Саме тому довго відкладав лікування, поки проблема не стала серйозною. У MegaDental мене зустріли дуже привітно, адміністратор допоміг швидко оформити всі необхідні документи, а лікар одразу викликав довіру своїм професійним підходом. Перед початком лікування мені детально показали результати огляду, пояснили, що саме потребує втручання, і розповіли про всі можливі варіанти лікування. Особливо сподобалося, що ніхто не поспішав, відповіли абсолютно на всі мої запитання та допомогли позбутися хвилювання. Сам процес лікування пройшов набагато комфортніше, ніж я очікував. Лікар працював дуже акуратно, постійно цікавився моїм самопочуттям, а сучасне обладнання зробило процедуру максимально безболісною. Після завершення лікування я отримав рекомендації щодо догляду за зубами та профілактики. Минув уже деякий час, і результат мене повністю влаштовує. Дуже приємно знати, що існують клініки, де якість лікування поєднується з людяністю та справжньою турботою про пацієнтів. MegaDental заслужено заслуговує найвищої оцінки.