1

Тема: Контейнер для їжі — який магазин порадите?

Привіт! Підкажіть, де можна купити хороший контейнер для їжі. Часто беру обід із собою, тому хочеться знайти варіант, який щільно закривається й не пропускає запахи або рідину. Уже дивився різні моделі, але поки не можу визначитися. Якщо ви користуєтеся контейнерами, які справді зручні, буду радий почути ваші рекомендації. Наперед дякую всім за допомогу.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Контейнер для їжі — який магазин порадите?

Я активно займаюся спортом і дуже уважно ставлюся до харчування, тому зберігання їжі для мене — окрема важлива тема. Шукав надійні ємності для приготованих страв і наткнувся на інтернет-магазин Форвард із відмінним вибором. Замовив там контейнер для їжі https://forward-ua.com/konteynery-dlya-khraneniya з якісного харчового пластику — саме такий, який підходить для мікрохвильової печі та холодильника. Розмір ідеальний для моїх порцій, кришка закривається герметично, жодного протікання навіть при транспортуванні в рюкзаку. Матеріал не має стороннього запаху і не вбирає запахи страв — це дуже важливий момент, якого я давно шукав. Ціни в магазині дуже демократичні, тому замовив одразу кілька штук різного об'єму. Доставка була швидкою та акуратною, все прийшло без пошкоджень. Форвард — це місце, де зручно придбати все необхідне для правильного зберігання їжі, і я вже порекомендував магазин своїм партнерам по тренуванням.