1

Тема: Де краще зробити аудіометрію в Києві?

Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна зробити аудіометрію в Києві, щоб усе пройшло без поспіху й нормально пояснили результати? Останнім часом помітив, що іноді перепитую співрозмовників, хоча раніше такого не було. Хотілося б перевіритися просто для власного спокою. Цікавить саме місце, де є сучасне обладнання і привітний персонал, бо трохи хвилююся перед такими обстеженнями. Якщо вже проходили таку перевірку, розкажіть, чи довго триває процедура і чи потрібно якось готуватися? Буду дуже вдячний за реальні рекомендації та ваш досвід.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Де краще зробити аудіометрію в Києві?

Хочу поділитися своїм досвідом, бо давно шукала, де можна швидко і без зайвої тяганини зробити аудіометрію в Києві за посиланням, і нарешті знайшла гарний варіант у Центрі Слуху. Спочатку боялася, що доведеться довго чекати в черзі або їхати кудись на інший кінець міста, але все виявилося набагато простіше. Персонал зустрів дуже приязно, пояснили кожен етап обстеження, нічого не боліло і не викликало дискомфорту. Уся процедура зайняла зовсім небагато часу, а результати мені видали одразу з детальними поясненнями лікаря. Дуже сподобалося, що фахівець не просто дав папірець із цифрами, а розповів, що вони означають і чи є привід для хвилювання. Атмосфера в центрі спокійна, обладнання сучасне, відчувається, що там працюють професіонали своєї справи. Тепер я точно знаю стан свого слуху і почуваюся набагато спокійніше. Раджу всім, хто відкладав це через страх чи невпевненість, не тягнути і піти на перевірку, бо це насправді швидко, приємно і корисно для здоров'я.