1

Тема: Vaporesso XROS 5 підійде мені?

Я довго думаю чи Vaporesso XROS 5 підійде мені як перший подік бо з одного боку він виглядає простим і зрозумілим але я не впевнений чи не буде він занадто обмеженим у використанні і чи вистачить його можливостей для щоденного паріння без бажання через тиждень шукати щось інше і складніше

2

Re: Vaporesso XROS 5 підійде мені?

Суть Vaporesso XROS 5 не в тому щоб давати користувачу багато режимів а в тому щоб прибрати всі зайві налаштування і залишити тільки стабільну роботу це спеціально зроблений пристрій який орієнтований на однаковий результат незалежно від досвіду користувача і саме тому він часто рекомендується новачкам які не хочуть розбиратися в технічних деталях

3

У мене був досвід з різними pod системами і найбільше дратує коли пристрій поводиться непередбачувано сьогодні нормальний смак завтра майже немає пари або з’являється перегрів у XROS 5 цього значно менше і тому він добре підходить для повсякденного використання коли немає часу щось налаштовувати або перевіряти

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

4

Я собі Vaporesso XROS 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ вибирав не по дизайну, хоча виглядає він справді непогано. Більше цікавило, щоб була нормальна батарея, зручна затяжка, адекватна передача смаку і щоб не було історії, коли купив пристрій, а потім не можеш знайти розхідники.
У Bambuk мені сподобалось, що можна було спокійно подивитися модель, не копатися по купі незрозумілих описів. XROS 5 брав саме як варіант на кожен день, бо хотілося щось надійніше, ніж зовсім базові pod-системи. Отримав те, що замовляв, коробка була ціла, комплектація на місці, усе виглядало новим. Тому якщо питання саме в тому, де купити Хрос 5 без зайвої плутанини, я б Bambuk розглядав у першу чергу.

https://i.gyazo.com/df2738303d4d48f66795fc71c5ba68c7.png