1

Тема: Хто знає хороших постачальників полімерної фібри в Івано-Франківську?

Потрібно замовити полімерну фібру для теплої підлоги. Раніше з цим матеріалом справи не мав, тому трохи гублюся. В мережі стільки різних брендів і точок по Франківську, що очі розбігаються. Одні радять брати імпортну, інші кажуть, що наша нічим не гірша. Порадьте, де у нас в місті краще замовити, щоб і за якість бути спокійним, і не переплачувати посередникам. Дякую за будь-які наводки!

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Re: Хто знає хороших постачальників полімерної фібри в Івано-Франківську?

Всім привіт. Коли робив ремонт у квартирі і ставив теплу підлогу, майстри одразу сказали, що без пластифікатора та армуючих волокон стяжка просто потріскається від нагріву. Я спочатку скептично поставився, думав це черговий розвід на гроші, тому почав вивчати форуми, дивитися відгуки і консультуватися у знайомих виконробів. Пропонували мені і закордонні аналоги, і якісь дешевші замінники, але я вирішив не ризикувати і взяв перевірений продукт. Мені підійшла полімерна фібра в Івано-Франківську https://fibermix.ua/ua/bydivelna-fibra- … frankovsku яку порадили хлопці з будівельного форуму, бо вона реально витривала і добре тримає купу. Залили все акуратно, зараз система працює на повну потужність, підлога прогрівається рівномірно і жодних дефектів чи мікротріщин я не помітив, тому досвід позитивний.