1

Тема: Дівчата, порадьте жіночу сумку для роботи

Привіт усім!

Шукаю собі нову сумку для роботи, бо стара вже зовсім не витримує навантаження. Хочу щось зручне і практичне, але при цьому щоб виглядало акуратно і підходило під діловий або кежуал стиль.

Мені важливо, щоб сумка була досить містка — щоб поміщались телефон, гаманець, ключі, невеликий блокнот, іноді планшет або документи формату А4. Але при цьому не хочеться, щоб вона виглядала занадто громіздкою.

Також важливо, щоб була зручна у носінні (краще з довгим ремінцем або можливістю носити на плечі) і нормально тримала форму.

Може, хтось вже знаходив для себе ідеальний варіант для роботи? Буду дуже вдячна за поради або приклади.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

2

Re: Дівчата, порадьте жіночу сумку для роботи

Привіт!

Я якраз недавно шукала щось подібне для роботи — щоб сумка була містка, але при цьому не виглядала занадто громіздко або “офісно-важко”.

З того, що зрозуміла для себе: найзручніші варіанти - це середні сумки з жорсткою формою, щоб тримали вигляд навіть коли всередині багато речей. Дуже виручає довгий ремінець + нормальна організація всередині (відділення або хоча б кишені), бо інакше все швидко перетворюється на хаос.

Я собі тоді переглядала різні варіанти, щоб зрозуміти, що зараз є по стилю і формі.Ось тут було зручно дивитися різні моделі жіночих сумок в одному місці: https://svit-sumok.com.ua/category/sumki-zhenskie/

Не скажу, що все ідеально, але як орієнтир по стилях і варіантах дуже допомогло визначитись, що саме мені потрібно.

Головне для роботи, як на мене, — це щоб сумка тримала форму і не була занадто важкою, бо коли ще документи або планшет додаються, це відчувається дуже швидко.