1

Тема: Де можна замовити справжню елітну каву для бізнесу без ризику?

Маю власний бізнес, невелике кафе, і вирішив повністю змінити кавовий концепт. Набридла посередність, хочу купувати тільки елітну каву найвищого гатунку. Знайшов кілька сайтів, які пропонують дорогі сорту типу Гейші чи Копі Лювак, але є великі сумніви щодо оригінальності. Як перевірити постачальника і де зазвичай замовляють такі речі для HoReCa, щоб не викинути гроші на вітер? Якщо у когось є контакти перевірених компаній чи обсмажувальних лабораторій, підкажіть, будь ласка.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/krasnoselka.od.ua/forum/include/parser.php on line 807

Re: Де можна замовити справжню елітну каву для бізнесу без ризику?

У мене кав'ярня працює вже кілька років, і коли вирішив додати позиції преміум-класу, виникла проблема з пошуком справжнього продукту. Скрізь пропонують нібито елітні речі, але на ділі часто приходить звичайна комерція в красивій пачці. Мені порадили спробувати серйозний бренд, і тепер у нашому меню є кава Kopi Luwak https://luwak.com.ua/ від інтернет-магазину LUWAK, яка зняла всі питання щодо ексклюзивності. Постачальник надійний, зерно чисте, без дефектів, смакові властивості просто відмінні, що підтверджують навіть постійні кавомани. Можу рекомендувати їх як адекватного партнера для HoReCa. Висновок: на основі власного досвіду скажу, що це гідне зерно для вибагливої публіки.