Як шеф-кухар невеликого ресторану в Києві, я завжди дуже прискіпливо ставлюсь до вибору інвентарю, бо від нього залежить комфорт роботи команди і враження гостей. Нещодавно вирішив оновити столові прилади і обрав інтернет-магазин Форвард, де замовив ложки столові https://forward-ua.com/stolovye-pribory для щоденного використання. Можу сказати, що це було вдале рішення, бо якість на рівні професійного сегменту, а асортимент дозволяє підібрати все під стиль закладу. Особливо сподобалась система знижок для постійних покупців, адже ми плануємо ще не одне оновлення кухні. Важливо, що у них є великий шоу-рум, де можна реально подивитись продукцію перед покупкою. Також вражає дилерська мережа по всій Україні, що говорить про надійність компанії. Форвард пропонує ексклюзивні бренди посуду, яких складно знайти в інших постачальників. Для мене як для професіонала важливо, що вони забезпечують комплексне оснащення підприємств громадського харчування і завжди мають популярні позиції на складі. Тепер я точно знаю, де буду замовляти інвентар надалі, бо вони справді експерти у своїй сфері.